Her er du: Internationalt - RYE

 

RYE

Hvad er RYE?

Rural Youth Europe er den europæiske paraplyorganisation af 4H og Landboungdom organisationer. Vi tæller 25 medlemsorganisationer i 23 lande - i alt over 500.000 unge mennesker i landområder i Europa. De skandinaviske medlemsorganisationer er til en hver tid repræsenteret af et medlem i bestyrelsen af RYEurope.

RYEurope organiserer hver år foruden Rallyer et forårsseminar og et efterårsseminar.

Seminarerne bliver afhold af en medlemsorganisation eller på et af de europæiske youth centre i Strasburg eller Budapest. Der er som regel 40 deltagere og emnerne er meget skiftende. Konfliktløsning, projekstledelse, engagement i ungdomsklubber – you name it. Programmet er stramt og du lærer en masse – og så er det social aspekt jo ikke at forglemme. Der er altid kultur udveksling på højt plan ;-)

EuropaRally

Rallyet er den store årlige begivenhed, som RYEurope arrangerer. Det er en uge med ca 120 unge LU og 4H’er fra hele Europa, hvor hvert medlemsland sender et hold afsted på 2 til 5 medlemmer. – og det er en fed oplevelse!!!

Det land der arrangerer bestemmer temaet, som kan være alt fra ungdomsarbejde til miljø eller ledelse. Det du kan være sikker på er, at du efter en uge kommer hjem fuldstændig høj på nye oplevelser og nye venner!

Den internationale buffet hvor hvert land præsenterer deres forening og landets mad og drikke er altid et højdepunkt. Det samme er den store barbecue med lokalbefolkningen – for ikke at tale om de spontane talentshows, disco nights og alt det andet. Det eneste du ikke får er søvn!

Temaerne for de kommende seminarer samt værtsorganisationerne vil altid være at finde på RYEuropes hjemmeside.