dtHome = Traktortræk
dtRootHome = Traktortræk

dtRoot = LU
 •  
  Traktortræk Traktortræk
 •  
  Piger og traktortræk Piger og traktortræk
   
 
Nyheder
 • Se resultater fra DM i traktortræk
    10 Sep 2018

  DM 2018 på Landsskuepladsen i Herning er veloverstået, og 14 danmarksmestre er fundet. Her får du den fulde resultatliste.

 • DM i traktortræk en succes trods vandmasser
    09 Sep 2018

  Osen steg til vejrs, mens regnen silede ned, da dette års DM i traktortræk blev afholdt på Landskuepladsen i Herning. Men trods det ustadige vejr var arrangementet en stor succes, fortæller arrangørerne fra LandboUngdom Region Midtvest.

 • Kæmpe frivillig indsats bag DM i traktortræk
    03 Sep 2018

  100 frivillige fra LandboUngdom arbejder hårdt for at skabe det bedst mulige DM i traktortræk, der afholdes lørdag den 8. september på Landsskuepladsen i Herning.

 
Arrangementer
Tilmeld nyhedsbreve
Tak for din tilmelding.
Traktortræk

Traktortræk er en motorsport, hvor man i traktor skal trække en slæde så langt som muligt på en 100 meter lang bane.

På slæden er monteret en tonstung vægt. Langsomt forøges modstanden mod jorden, og den bliver sværere at trække. Det gælder om at få det rigtige bid i underlaget, og komme så langt som muligt, inden den stigende vægtmodstand bremser for yderligere fremdrift.

Traktorerne er inddelt i to klasser: Standardklasse, hvilket er almindelige landbrugstraktorer, og Farmklasse, hvilket er lettere modificerede traktorer. Indenfor disse to klasser er traktorerne inddelt i vægtklasser.

Medlemmer af LandboUngdom kan deltage i LandboUngdoms Traktortræk stævner.

Der er lokale og regionale stævner. Vinderne fra de regionale stævner går videre til landsdelsmesterskaberne, som afholdes fire steder i Danmark. Til landsdelsmesterskaberne kvalificerer man sig til Danmarksmesterskaberne i traktortræk.